HERSTELLEN VAN UW VEILIGHEIDSGORDEL: BETROUWBARE OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar informatie over het herstellen van uw autogordel of het repareren van uw veiligheidsgordel? Misschien heeft uw auto recentelijk een afkeuring ontvangen tijdens de APK-keuring, wellicht vanwege een defect aan de veiligheidsgordel. Het is essentieel dat de gordel in optimale staat verkeert, zonder enig rafeltje, om uw veiligheid te waarborgen.

Het herstellen of vervangen van een autogordel kan echter aardig in de kosten lopen, iets waar u wellicht niet op zit te wachten. Daarom bieden wij twee kostenefficiënte opties aan:

  1. Installatie van een universele autogordel
  2. Vervanging van het gordelband op uw bestaande originele gordel. Klik hier voor meer informatie

Deze opties zijn gerangschikt van goedkoop naar duur, waarbij het opmerkelijk is dat het repareren van de veiligheidsgordel duurder kan zijn dan het plaatsen van een nieuwe universele gordel.

De reparatie van een gordelband al vanaf € 89,-, inclusief verzending van de gordel. Klik hier voor gedetailleerde informatie. Onze universele veiligheidsgordels vormen ook een alternatief, afhankelijk van de specificaties van uw originele gordels. Deze zijn voorzien van het E24-keurmerk en ECE R16-goedgekeurd.

Indien u handig bent, kunt u deze klus wellicht zelf in de ochtend klaren en genieten van een nieuwe, soepel oprolbare gordel, verkrijgbaar in diverse kleuren.

Belangrijk om te vermelden is dat de universele veiligheidsgordels geen aansluiting hebben op de automatische airbag of gordelspanner. In oudere auto’s vormt dit echter geen probleem.

Laat het installeren van een universeel E24-goedgekeurde gordel over aan professionals voor een totaalbedrag van ongeveer € 150,- tot € 200,-. Verscheidene garagebedrijven en auto dealers vertrouwen op onze hoogwaardige gordels in diverse kleuren.

Ontdek de betrouwbare oplossingen voor uw veiligheidsgordel bij Km correctie.

Voor vragen en afspraken neem snel contact op via het contact formulier of op onze website of bel even met onze collega’s.