Airbag module reparatie

Airbag crash module

Airbag module reparatie, word in de auto wereld ook wel airbag crash data verwijderen genoemd. De meeste auto’s die betrokken zijn geweest bij een ongeval houden na het repareren een storing op de airbag. Deze storingen kunnen ook ontstaan zonder dat de auto een ongeval heeft gehad. Dit gebeurd soms al na het lostrekken van de accu! Bij een airbag module storing dient eerst de juiste diagnose gesteld te worden. In sommige gevallen is het voldoende om de airbag module te resetten met een uitlees apparaat. Maar mocht de airbag crash module toch een foutcode hebben opgeslagen dan is dit altijd permanent.

 

Crash data foutmelding

De zogenaamde crash data foutmelding kunnen wij dan in de meeste gevallen toch wissen. Dit doen wij door de airbag module te herprogrammeren. Na dat wij Airbag crash data verwijderen doen wij nog een extra controle en krijgt u de module terug. Vervolgens kunt u dan kiezen om hem zelf te monteren of u kunt dit eventueel in overleg door ons laten doen.

Voordelen van onze service en werkwijze

  • Het is bij ons mogelijk om de airbag crash module per post na ons op te sturen. Na verwijderen van de crash data sturen wij de module meteen terug.
  • U kunt vooraf bellen of mailen om een afspraak in te plannen voor een airbag module reparatie.Wij kunnen u in 90% van de gevallen de zelfde dag nog helpen.
  • U kunt de airbag per post naar ons versturen. Wij zullen in de meeste gevallen de airbag module repareren en de zelfde dag weer terug sturen.
  • In alle gevallen hoeft u geen nieuwe module te kopen en is inleren bij de dealer ook niet nodig. De module zal weer werken als nieuw!

Airbag crash data verwijderen bij een expert

Airbag Melding foto

Voor het repareren van een airbag module, is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf met de nodige ervaringen. Het verwijderen van de crash data vereist een specialist met ervaring en kennis van hardware en software. Het is dan ook belangrijk dat de monteur weet waar de bestanden moeten worden aangepast. Bij de sommige auto merken en modellen zijn er verschillende airbag modules die een crash opslaan. Een specialist zal vooraf aangeven welke modules u zal moeten moeten meenemen voor reparatie.

 

Airbag specialist

Ons personeel is hiervoor speciaal opgeleid om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken. Op deze manier kunnen wij bijna alle elektronische aangestuurde modules repareren en programmeren. Op deze manier kunnen wij onze airbag crash reset aanbieden voor alle merken en modellen. Mocht u zelf een airbag module hebben met een permanente storing? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op via ons contact formulier.