Startblokkering uitschakelen

Startblokkering, startonderbreker

Startblokkering uitschakelen word in de auto wereld vaak gebruikt. De meeste auto`s hebben een storing waardoor het systeem niet goed meer werkt. U kunt in dit geval het best kiezen om de startblokkering te verwijderen. Na het verwijderen van de startonderbreker zal de auto weer als normaal starten. Om dit probleem op te lossen dient de auto bij ons te worden langs gebracht. Ook kunt u in veel gevallen een losse computer langs brengen. Hier mee kunnen wij dan de storingen opzoeken en startblokkering uitschakelen.

 

Startblokkering storing

De storingen ontstaan soms al door een lege accu of verkeerd uitlezen. Het kan dus dat u na het opladen van de accu al een storingslampje ziet. En zodra u de auto probeert te starten zal hij soms helemaal niet starten. Soms zien we ook dat een auto eerst aanslaat en dan weer uitvalt. Dit komt door dat de auto dan een test uitvoert om te controleren of de sleutel klopt. Na het controleren slaat de auto meteen af door een startblokkering storing.

Starblokkering opnieuw programmeren

Voor het repareren van de startonderbreker hebben wij meerdere oplossingen. Niet in alle gevallen hoeft u te kiezen voor een startblokkering verwijderen. Wij kunnen meer bieden dan alleen uitschakelen! Bij sommige auto`s zoals de BMW modellen raakt soms alleen de koppeling in wat modules verstoort. In dit geval kunnen wij alles terug koppelen en zorgen dat de auto weer start. Op deze manier houd u dan ook een goed werkende start blokkering.

 

Geheugen verloren

Ook kan het zijn dat de auto zijn sleutel geheugen is verloren. Dit kan ook heel vervelend zijn, maar ook hierbij hoeft u niet meteen alles te gaan uitschakelen. Wij kunnen in de geval de sleutels weer terug stoppen in het geheugen. Omdat wij zelf al sleutels kunnen programmeren, is dit voor ons geen enkel probleem. Op deze manier zal de auto weer starten zoals het hoort. En startblokkering uitschakelen is dan ook niet nodig geweest. Op deze manier van werken garanderen wij altijd de best passende oplossing voor u probleem.

Voordelen van onze werkwijze

  • Wij hebben ook andere oplossingen dan alleen startonderbreking uitschakelen

  • Bij onze diensten hanteren wij altijd ”no cure no pay” dus u betaald alleen voor resultaat.

  • U kunt ons een klachtomschrijving sturen per mail of telefoon en onze expert weten dan bijna altijd meteen wat het probleem is. Hier door kunnen wij ook meteen de oplossing bespreken.

  • Na het invullen van ons contact formulier kunt u meestal de zelfde dag nog terecht.