DIENSTEN

Wat voor diensten leveren wij?

Airbag module reparatie

Wij zullen de airbag module netjes resetten, waardoor deze weer als nieuw zal werken. De airbag module reparatie is een stuk voordeliger dan een compleet nieuw exemplaar, maar werkt weer net zo goed als een nieuwe airbag module die u bij de dealer aan zou schaffen.

Startblokkering in- of uitschakelen

Heeft u zelf voor een vervanging gezorgd en heeft u daarom te maken met de blokkering? Wij kunnen de startblokkering in- en uitschakelen, waardoor u de auto zonder problemen kunt starten. Ook kunnen wij u sleutels coderen en weer in de ecu zetten.

Kilometerteller reparatie

Wilt u een kilometerteller reparatie uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat u last heeft van pixeluitval, een snelheidsmeter die niet werkt of een storing in de software? Wij repareren altijd met originele onderdelen. Zo zorgen we er met de kilometerreparatie voor dat uw auto weer optimaal werkt en dat u daar de komende jaren met veel plezier gebruik van kunt maken.

Reparatie

Sleutels programmeren en technische reparatie

Wilt u een reparatie aan de techniek van uw auto laten uitvoeren? Dat valt onder car-engineering, de absolute specialiteit van KM CORRECTIE. Wij zorgen bijvoorbeeld voor het maken en programmeren van een nieuwe sleutel. Sleutels maken kunnen wij voor vrijwel alle merken en modellen tot 2020. Ook kunnen wij een ECU repareren of een nieuwe inleren. Uiteraard kunnen wij u daarnaast van dienst zijn met een kilometerteller correctie.

Airbag module reparatie

Zijn de airbags uitgesprongen, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft gekregen met een aanrijding? Dan wordt de module geblokkeerd en dient u een nieuwe te plaatsen. Wij kunnen de huidige airbag module voor u repareren, waardoor het niet nodig is om een compleet nieuwe aan te schaffen.Wij zullen de airbag module netjes vrij maken, waardoor deze weer als nieuw zal werken. De airbag module reparatie is een stuk voordeliger dan een compleet nieuw exemplaar, maar werkt weer net zo goed als een nieuwe airbag module die u bij de dealer aan zou schaffen.

Startblokkering in- of uitschakelen

Is de motorcomputer vervangen door een nieuw exemplaar? Dan is de kans groot dat de motor geblokkeerd zal worden door de startblokkering. Dit is een beveiliging die ervoor zorgt dat iemand anders er niet zomaar vandoor kan gaan met uw auto of dat men de computer niet zomaar aan kan passen.Heeft u zelf voor een vervanging gezorgd en heeft u daarom te maken met de blokkering? Wij kunnen de startblokkering in- en uitschakelen, waardoor u de auto zonder problemen kunt starten.

Kilometerteller reparatie

Wilt u een kilometerteller reparatie uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat u last heeft van pixeluitval, een snelheidsmeter die niet werkt of een storing in de software? Wij repareren altijd met originele onderdelen. Wij kunnen na zo een reparatie uiteraard de gewenste kilometer stand programmeren. Zo zorgen we er met de kilometerreparatie voor dat uw auto weer optimaal werkt en dat u daar de komende jaren met veel plezier gebruik van kunt maken.