BMW F46 kilometerstand terugdraaien tot nu toe onmogelijk !

BMW F46 kilometerstand terugdraaien is door verschillende bedrijven op veel manieren geprobeerd maar tot nu toe nog zonder succes. Wij hebben door veel onderzoek na dit model de perfecte protocol kunnen maken hiervoor. Wij kunnen op dit moment voor elke BMW 2 serie een kilometer stand terugdraaien. Behalve BMW F46 kilometerstand terugdraaien doen wij uiteraard ook werken met de overige series. De BMW serie reeks is altijd al een lastige auto geweest voor een juiste correctie. Wij doen altijd eerst uitgebreid testen van elke voertuig voordat wij dit gaan aanbieden bij klanten. Voor De BMW F46 model hebben wij als een van de eerste een perfect protocol ontwikkeld. Vervolgens hebben wij  dit nog uitgebreid getest voor wij hiermee met auto’s van klanten aan de slag gaan.

BMW F46 kilometerstand terugdraaien

Wij doen voor alle merken en modellen kilometer standen terugdraaien. Door veel ervaring en kennis van zaken zijn wij experts geworden op het gebied van kilometer correctie. Vooral bij de BMW modellen omdat wij dagelijks werken met BMW CAS & kilometer tellers. Om deze reden kunnen wij deze probleemloos repareren, herstellen en terugdraaien. Ook bieden wij diensten aan andere bedrijven zoals tellers repareren na dat hier wat mis mee is gegaan. Bij de meeste BMW modellen kunnen wij binnen een werkdag de stand herstellen en andere dingen repareren. Vaak springt bij BMW de kilometerstand omhoog na bijvoorbeeld plaatsen van een nieuwe teller. Bij BMW kiezen dan alle modules voor de hoogste stand. Als dit gebeurd is het natuurlijk belangrijk dit snel te corrigeren.

Verschillende manieren van BMW Correctie

De manier waarom een kilometer stand word terug gedraaid hangt af van merk en model auto. In ons geval gebruiken wij uitsluitend professionele apparatuur en software, en maken altijd eerst netjes een reserve kopie. Bij alle BMW modellen moet de kilometerstand ook hersteld worden op andere plekken dan alleen de klok. Wij corrigeren ook de sleutels, motor management computer en alle software aangestuurde modules die de kilometer stand opslaan.