Jetski en Motor terugdraaien

Virtual cockpit BMW 1250GS

Motor terugdraaien word gedaan voor het aanpassen van de teller. Omdat bij een motorfiets de kilometer teller een bekend defect is word dit veel gedaan. Motorfietsen waar bijvoorbeeld de teller na een ongeluk van defect is geraakt word dan vervangen door een nieuwe. Hierna moet dan ergens de oude kilometerstand worden geprogrammeerd. Wij kunnen bij zo een motor dan de kilometerstand terugdraaien. Of in sommige gevallen omhoog draaien om zo de originele stand in te stellen. Dit is ook mogelijk bij een scooter of een jetski.

Digitale motorfiets teller

In de meeste nieuwe motoren is tegenwoordig een digitale kilometer teller ingebouwd. Zo een digitale teller terugdraaien is in de meeste gevallen mogelijk. Dit kost meestal wel meer tijd en hiervoor rekenen wij dan een kleine vergoeding. Dit komt dan door de voorzichtigheid waarmee wij moeten werken. En uiteraard ook voor het programmeren dat dan iets lastiger is dan een normale teller. Dit geld uiteraard ook voor digitale kilometer tellers van scooters en waterscooters.

 

BMW 1200 GS kilometer terugdraaien

BMW 1200 GS kilometer terugdraaien word vaak niet op de juiste manier gedaan. Meestal kunt u dit herkennen aan een knipperende stand op het display. Dit komt door dat de BMW ook een ECU heeft waarin de originele stand word opgeslagen. Door dat hier dan een verschillende stand in staat gaat de stand knipperen. Motoren en jetski terugdraaien moet altijd worden gedaan door iemand met verstand. De kant dat iets mis gaat word hierdoor veel kleiner en kunt de correctie veilig worden gedaan. Wij doen kilometer terugdraaien voor bijna alle BMW motoren.

 

 

Km correctie voor alle motoren, inclusief alle modules

Voor het terugdraaien van een motorfiets gaan wij voorzichtig te werk. Een motor heeft veel plastic delen en dit is allemaal extra breekbaar. Als specialisten werken wij altijd op een nette werkbank. Door onze professionele werkwijze worden hierbij geen sporen achtergelaten.

 

Motor terugdraaien Specialist

Als motor terugdraaien specialist moet je een dienst aanbieden voor alle merken en modellen. Wij kunnen op dit moment voor motoren een breed aanbod doen aan modellen. Voor bij elke motorfiets kunnen wij de kilometerstand corrigeren. Hieronder hebben wij een korte opsomming van merken die wij aanbieden;

 

  • KTM kilometer terugdraaien
  • BMW R 1200 GS kilometer terugdraaien
  • Honda kilometer terugdraaien
  • Kawasaki kilometer terugdraaien
  • Suzuki kilometer terugdraaien
  • Yamaha kilometer terugdraaien
  • Harley Davidson kilometer terugdraaien
  • Aprillia kilometer terugdraaien
SuperDuke R 2020