Km correctie door de specialist

Km correctie, word ook wel eens kilometer terugdraaien genoemd. Dit mag alleen gedaan worden door een echte specialist. De reden hiervoor is heel erg simpel. Zelfs als een garage denkt hier voor de juiste apparaten te bezitten. Worden veel fouten gemaakt door een tekort aan de juiste kennis. Door dat het kilometerstand terugdraaien niet goed gebeurd kunt u dit terug vinden. Bijvoorbeeld door dat de kilometerstand in een andere module niet verandert is. Bovendien kan goedkope apparatuur soms zeer grote schade aanrichten aan uw auto onderdelen. Hierdoor ontstaan soms hele dure en onnodige reparaties. In sommige gevallen moet zelfs de kilometer teller worden vervangen. Door een specialist van ons in te huren bent u verzekerd van een goed resultaat. Wij als professioneel bedrijf hebben altijd de nieuwste apparatuur voorzien van de beste software.

Digitale snelheidmeter

Met de nieuwe digitale snelheid meters moet zeer voorzichtig worden omgegaan! Door dat ze heel gevoelig zijn kunt u al snel storingen overhouden. Of het nu gaat om een ​​normale of digitale snelheidsmeter. Wij kunnen in altijd op een veilige manier een km correctie uitvoeren.

 

Wij doen een km correctie met ervaring

Het aanpassen van de snelheidsmeter is geen makkelijke klus. Dit mag dan ook alleen worden gedaan door monteur met de juiste ervaring. Omdat wij als bedrijf specialisten zijn op het gebied van kilometer terugdraaien kunt u zeker zijn van een goede service. De prijzen voor zo een kilometerstand aanpassen zijn heel erg verschillend omdat iedere auto anders is. Voor een prijsopgave kunt u altijd bellen of ons contact formulier invullen. Het aanpassen van de snelheidsmeter kan gebeuren om verschillende redenen. U kunt bijvoorbeeld de kilometerstand veranderen na het plaatsen van een nieuwe teller. U bent van harte welkom om ons uw oude of gebroken snelheidsmeter toe te sturen. Wij zullen deze in sommige gevallen kunnen repareren en anders een nieuwe programmeren met u oude KM stand.

 

Km correctie voor alle modellen, inclusief alle modules

Voor het aanpassen van een snelheidsmeter is het belangrijk om goede kennis en uitrusting te hebben. Dit werk vraagt om een monteur met veel ervaring en is niet geschikt voor een beginner. De monteur moet goede kennis hebben van verschillende besturing apparaten. Dit is belangrijk zodat geen storingen worden veroorzaakt. Als dit niet het geval is kan dit heel erg verkeerd uitpakken. Doordat foutmeldingen die voorkomen na elektronische aanpassingen erg duur zijn.Bij de meeste auto merken en modellen zijn er verschillende modules waarin een kilometerstand wordt opgeslagen. Bijvoorbeeld het instrumentenpaneel en de motorregeleenheid.

Specialist

Als specialist moet je alle genoemde modules kunnen aanpassen. Hierdoor staat niets een complete juiste snelheidsaanpassing in de weg. Ons personeel is hiervoor speciaal opgeleid om schade tijdens werk te voorkomen. De vervolgkosten kunnen namelijk enorm zijn en dit moet worden voorkomen. We bieden onze top service aan in alle auto modellen die op de markt verkrijgbaar zijn.