Is uw autogordel beschadigd of versleten? Voor snelle en betrouwbare gordelreparatie bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen de meeste merken en modellen repareren en in sommige gevallen eventueel vervangen. Al onze onderdelen zijn fabriek origineel en altijd goed gemonteerd door ervaren monteurs.

Waarom voor onze gordelreparatiediensten kiezen?

Vakkundige Vervanging: Ons toegewijde team van monteurs is gespecialiseerd in gordelreparatie en -vervanging. Ze zorgen ervoor dat uw gordels weer in perfecte staat verkeren. Vervolgens doen wij een complete revisie van de gordel, en uiteraard kijken wij achteraf alles zorgvuldig na.


Snelle Service: We begrijpen dat uw tijd waardevol is. Daarom streven we naar een snelle, efficiënte service, zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Door onze doelgerichte aanpak kunnen wij duidelijke afspraken maken en ons hieraan houden.


Kwaliteit en Veiligheid: We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en vervangen uw gordels met duurzame, veilige opties. Denk hierbij aan originele gordel spanners en gordelband. Ook hebben wij ervaring met airbagmodules.


Betaalbaarheid: U hoeft geen fortuin uit te geven voor gordelreparatie. Onze diensten zijn betaalbaar en uiteraard zijn wij transparant geprijsd. Ook zorgen wij voor een originele en goede reparatie.

A.P.K.: Ook voor gordels die A.P.K. afkeur zijn kunnen wij een reparatie doen. In sommige gevallen kunnen wij u eigen gordelband en spanner repareren. In het geval dit niet mogelijk blijkt te zijn door een of andere manier dan gaan wij over op vervangen.


Bescherm Uzelf en Uw Passagiers. Een goed functionerende autogordel is ten slotte van vitaal belang voor uw veiligheid en die van uw passagiers. Wacht niet tot het te laat is. Laat ons uw gordel repareren en zorg ervoor dat u elke rit met gemoedsrust kunt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor gordelreparatie. Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit!