Voorbeeld ecu klonen.
Voorbeeld ecu klonen.

Ecu Klonen en kopiëren
Ecu klonen of een andere regelapparaat in de auto kunnen wij programmeren.
Onze clone service is een dienst waarbij we vrijwel alle regelapparaten kunnen klonen en coderen.

Beveiligde regelapparaten
Ook beveiligde regelapparaten kunnen wij klonen. Wij maken gebruik van professionele apparatuur waardoor we bijna altijd informatie uit een chip kunnen krijgen. Ook vanuit regelapparaten die brand of waterschade hebben opgelopen.

Voorkomende problemen
Veel voorkomende problemen zijn motorcomputers die ermee ophouden, of bijvoorbeeld verkeerd zijn geflasht en niet meer aanspreekbaar zijn. Wij kunnen in de meeste gevallen deze wel repareren mocht het niet het geval zijn, dan kunnen wij deze altijd klonen.

Regelapparaten testen
Voor dat wij beginnen met het klonen van regelapparaten, doen we eerst een software check in beide modules. Met deze check kunnen we zien of in de regelapparaten bijvoorbeeld geen checksum fouten staan opgeslagen. Mocht het wel zo zijn dan kunnen we de software natuurlijk ook overschrijven met een goedwerkende protocol.

Versleutelde regelapparaten
Het komt ook weleens voor dat er een module versleuteld is oftewel beveiligd. Dit soort modules kunnen wij bijna altijd wel kraken en klonen. Onze afdeling software en techniek is in bezit van bijna alle professionele apparatuur waar dit veilig mee gedaan kan worden.

Voorbeeld modules die wij kunnen klonen
Hieronder staan een aantal modules die wij kunnen klonen en inleren, staat u onderdeel er niet bij neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Voorbeeld foto.
Voorbeeld foto.

Onderdelen die wij kunnen clonen
-ECU (Motorcomputer)
-Contactslot
-BDC/UCH/BCM
-BDC/FEM/SAM
-ICP’s
-Klimaat bediening
-Deur modules
-Tellers/Cluster
-TCU/EGS/DSG

Naast de modules die hierboven staan zijn er nog heel veel andere modules zoals radio’s etc die wij kunnen klonen en inleren. Stuur gerust een email of bel ons wij staan klaar voor u wensen.

Km correctie specialist in auto elektronica.