Kilometerstopper Volkswagen
Kilometerstopper Volkswagen

Kilometerstopper Volkswagen
Een kilometerstopper Volkswagen nodig? Bericht ons dan wij hebben Kilometerstoppers voor elke merk en model op voorraad. Wij bouwen deze in klaar terwijl u wacht.
Lees hieronder meer over het inbouwen van een kilometerstopper.

Wat houd een kilometerstopper in?
Een kilometerstopper is een apparaat dat gebruikt wordt om de werkelijke kilometerstand van een voertuig te verbergen door de teller te stoppen. Hierdoor zal het voertuig minder kilometers hebben gereden dan in werkelijkheid. Deze stoppers zijn uiterst bedoeld voor gebruik op privé terrein.

Voordelen Kilometerstopper Volkswagen
De voordelen van een kilometerstopper zijn, teller functioneert naar behoren zoals de snelheid meter die werkt. Verder blijven dingen zoals de tankmeter en cruise control het gewoon goed doen.

Kilometerstopper inbouwen en uitbouwen
Wanneer u een kilometerstopper bij ons aanschaft, kunt u er voorkiezen om deze ook meteen te laten inbouwen. Dankzij onze inbouw experts weet u dat alles perfect word ingebouwd, ook wanneer u deze kilometerstopper wilt uitbouwen kunt u daar een afspraak voor maken.

Kilometerstoppers voor onderstaande merken en modellen
Naast een kilometerstopper Volkswagen kunnen we u natuurlijk ook helpen met andere merken en modellen. Zie hieronder een lijst van merken en modellen.

Abarth,Alfa romeo
Aston martin,Audi,Bentley,BMW
Cadillac,Chevrolet,Chrysler,Dodge
Ferrari,Fiat,Ford,GMC
Hyndai,Infinity,Jaguar,Jeep
Kia,Lamborghini,Landrover,Lexus
Maserat,Mazda,Mclaren,Mercedes
Mini,Nissan,Opel,Peugeot
Polestar,Porsche,Rolls Royce,Seat
Skoda,Toyota,Volvo,VWKilometerstand aanpassen zonder kilometerstopper inbouwen

Een kilometertellerstand correctie is meestal ook mogelijk, alleen moet u in bezit zijn van een geldige RDW formulier of alleen voor testdoeleinde.
Mocht het het geval zijn dat u de kilometertellerstand correctie wilt laten uitvoeren i.p.v. een kilometerstopper inbouwen dan kunt u contact op nemen met een van onze medewerkers, zij zullen dan meekijken of dat mogelijk is.


Contact en informatie

Bent u geïnteresseerd in zo een kilometerstopper of kilometercorrectie neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zei zullen u een goede uitleg geven en aan top inbouw service.

bekijk onze andere diensten. KmCorrectie is gespecialiseerd in auto technologie.